اطلاعیه شماره ۲ زمان مصاحبه ی داوطلبان دکتری شیمی کاربردی ۱۳۹۸

اطلاعیه شماره 2

با سلام  به اطلاع می رساند که مصاحبه با داوطلبان دکتری شیمی کاربردی - آزمون دکتری 98 طبق زمانبتدی اعلام شده  انجام خواهد شد. جهت اطلاع از ساعت انجام مصاحبه در این دو روز لطفا  به فایل های ضمیمه  اطلاعیه زمان بندی مراجعه نمایید.

v      خواهشمند است به موارد زير دقت نمایید:

1- به همراه داشتن فرم مربوط به اطلاعات شخصی ( فایل ضمیمه  این اطلاعیه) و پرونده مدارک در روز مصاحبه الزامی می باشد.

2- حتما، یک ساعت قبل از زمان مصاحبه در گروه شیمی حضور یابید.

3- پس از انجام مصاحبه نتايج را فقط از طريق سايت سازمان سنجش و سامانه ی دانشگاه امیر کبیر پيگيری نمایید و از مراجعه به اساتيد و کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده جدا خودداری نمایید.

4- لازم به ذکر است از متقاضیانی که به هر دليلی در سامانه ی دانشگاه امير کبير ثبت نام نکرده اند، به هيچ عنوان مصاحبه بعمل نخواهدآمد.

مدارک مورد نیاز

• ·         تصویر تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی
  • ·         تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتري 98
  • ·         رسید فیش واریز به حساب
  • ·         تصویر مدرك کارشناسی و کارشناسی ارشد و ریز نمرات هر دو مقطع
  • ·         مدارك و مستندات دستاوردهاي پژوهشی شامل بر: متن کامل مقالات چاپ شده در مجلات و متن کامل مقالات ارائه شده در کنفرانس به همراه نامه پذیرش یا گواهی ارائه مقاله و گواهی ثبت اختراع که شامل سهم افراد می باشد.
  • ·         توصیه نامه از اساتید در سربرگ دانشگاه در پاکت نامه بسته شده

آدرس: خیابان انقلاب   بین چهاراه ولی عصر و چهارراه کالج خیابان سعید بن بست نائینی ساختمان زکریای رازی طبقه پنجم- اتاق شورای گروه

تلفن تماس: ۶۴۵۴۵۷۸۸ - ۶۴۵۴۵۷۸۰

ضميمه