اطلاعیه شماره ۲ زمان مصاحبه ی داوطلبان دکتری شیمی کاربردی ۱۳۹۷

اطلاعیه شماره 2

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما به اطلاع می رساند که مصاحبه با داوطلبان دکتری شیمی کاربردی - آزمون دکتری 97 و متقاضیان استعداد درخشان در روزهای دوشنبه (28/3/97) و سه شنبه(29/3/97) در طبقه پنجم ساختمان گروه شیمی واقع در ساختمان زکریای رازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام خواهد شد. جهت اطلاع از ساعت انجام مصاحبه در این دو روز لطفا  به فایل های ضمیمه  اطلاعیه زمان بندی مراجعه نمایید.

v      خواهشمند است به موارد زير دقت نمایید:

1- به همراه داشتن فرم مربوط به اطلاعات شخصی ( فایل ضمیمه  این اطلاعیه) و پرونده مدارک در روز مصاحبه الزامی می باشد.

2- حتما، یک ساعت قبل از زمان مصاحبه در گروه شیمی حضور یابید.

3- پس از انجام مصاحبه نتايج را فقط از طريق سايت سازمان سنجش و سامانه ی دانشگاه امیر کبیر پيگيری نمایید و از مراجعه به اساتيد و کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده جدا خودداری نمایید.

4- لازم به ذکر است از متقاضیانی که به هر دليلی در سامانه ی دانشگاه امير کبير ثبت نام نکرده اند، به هيچ عنوان مصاحبه بعمل نخواهدآمد.

مدارک مورد نیاز

• ·         تصویر تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی
  • ·         تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتري 97
  • ·         رسید فیش واریز به حساب
  • ·         تصویر مدرك کارشناسی و کارشناسی ارشد و ریز نمرات هر دو مقطع
  • ·         مدارك و مستندات دستاوردهاي پژوهشی شامل بر: متن کامل مقالات چاپ شده در مجلات و متن کامل مقالات ارائه شده در کنفرانس به همراه نامه پذیرش یا گواهی ارائه مقاله و گواهی ثبت اختراع که شامل سهم افراد می باشد.
  • ·         توصیه نامه از اساتید در سربرگ دانشگاه در پاکت نامه بسته شده

آدرس: خیابان انقلاب   بین چهاراه ولی عصر و چهارراه کالج خیابان سعید بن بست نائینی ساختمان زکریای رازی طبقه پنجم- اتاق شورای گروه

تلفن تماس: ۶۴۵۴۵۷۸۸ - ۶۴۵۴۵۷۸۰

ارسال کننده خبر: گروه مستقل شیمی| تاريخ: ۱۳۹۷/۰۳/۲۳