زمانبندی مصاحبه اطلاعیه زمانبندی مصاحبه دکتری شیمی کاربردی ۱۴۰۳

| تاریخ ارسال: 1403/3/22 |
دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)، برای سال ۱۴۰۳ دانشجوی دکتری تخصصی شیمی کاربردی می‌پذیرد.
قابل توجه کلیه داوطلبان (کنکور سراسری، استعداد درخشان و استادمحور) که به مصاحبه دوره دکترای شیمی کاربردی ۱۴۰۳، دعوت شده‌اند:
  1.  تاریخ برگزاری مصاحبه روزهای شنبه ۲۶/۳/۱۴۰۳، یکشنبه ۲۷/۳/۱۴۰۳ و سه شنبه ۲۹/۳/۱۴۰۳خواهد بود.
  2. لطفا برای اطلاع از زمان مصاحبه به فایل اطلاعیه زمان بندی مصاحبه دکتری شیمی کاربردی ۱۴۰۳ مراجعه شود.
  3. مکان مصاحبه: بین چهارراه ولیعصر و پل حافظ، بن بست سعید، کوچه شهید نائینی، ساختمان زکریای رازی، دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، طبقه پنجم
  4. ضروری است داوطلبان علاوه بر مدارک مورد نیاز در اطلاعیه شماره یک پذیرش دانشجوی دکترای ۱۴۰۳ دانشگاه صنعتی امیرکبیر، فرم تکمیل شده مشخصات داوطلبان دکتری ۱۴۰۳ را در زمان مصاحبه به همراه داشته باشند.

دریافت فایل زمانبندی مصاحبه دکتری شیمی
درفایت فایل اطلاعیه شماره یک

دریافت فرم مشخصات داوطلب

CAPTCHA