آزمایشگاه جداسازی فیزیکی و شیمیایی

 | آخرین بروزرسانی: 1403/11/27 | 
آزمایشگاه
آزمایشگاه جداسازی فیزیکی و شیمیایی

مسئول آزمایشگاه: دکترحسین سالار آملی
پست الکترونیکی : h.salaramoli@aut.ac.ir
شماره تلفن: ۶۴۵۴۵۸۹۱

معرفی آزمایشگاه

این آزمایشگاه در سال ۱۳۹۷ راه اندازی شده تا بستر لازم برای توسعه دانش جداسازی فیزیکی و شیمیایی، انجام تحقیقات نوین، پرورش دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری را فراهم آورد.
وجود دستگاه های پیشرفته در محل این آزمایشگاه و آزمایشگاه های همجوار، از جمله کروماتوگرافی مایع با بازدهی عالی HPLC، استخراج با فاز جامد SPE، میکرواستخراج با فاز جامد SPME، الکتروفوزز Electrophoresis، پوشش دهی الکتریکی Electrodeposition دستگاه های لایه کشانی نازک همچون لایه نشانی چرخشی Spin Coating، اسپره پیرولز Spray Pyrolysis و ... از جمله وسایلی می باشد که امکان آموزش و تحقیق در دانشکده را فراهم آورده است.
جداسازی به روش های استخراج مایع – مایع، استخراج چند مرحله ای و ادامه دار، تبادل یون و رسوب دهی با استفاده از تغییرات pH، ایجاد کمپلکس و  افزودن معرف ها نیز در این آزمایشگاه صورت می گیرد.
ساخت فیبرهای  جاذب برای تکنیک میکرو استخراج با فاز جامد برای جداسازی مواد دارویی در ابعاد بسیار کم و سنسور های گازی در دمای محیط از جمله فعالیت های دیگر این آزمایشگاه است. تهیه لایه های نازک برای ساخت سلول های خورشیدی ، رنگدانه ای و یا نقاط کوانتومی  با بازدهی بالا نیز در این آزمایشگاه انجام می شود.
این آزمایشگاه  می تواند خدمات آموزشی، تحقیقاتی و کاربردی به نهاد ها، سازمان های دولتی و بخش خصوصی و محققان و دانش پژوهان ارائه می دهد.

زمینه‌های تحقیقاتی

۱- استخراج و اندازه گیری عناصر سنگین موجود در موادغذایی( برنج، ماهی و...)
۲- تهیه سنسور های اپتامری برای
جداسازی، جذب  و اندازه گیری شناساگر ها در انواع سرطان‌ها ۳- ساخت سنسورهای گازی نانو مواد و پروسکایتی
۴- ساخت فیبر های استخراج فاز جامد برای جداسازی و اندازه گیری مواد اولیه دارویی


 




CAPTCHA
دفعات مشاهده: 3690 بار   |   دفعات چاپ: 425 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر