سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد؛ اعلام دو مأموریت مهم دانشگاه‌ها در انتخابات پیش رو/دانشگاه پایگاه هیچ گروه سیاسی نیست

 | تاریخ ارسال: 1402/11/24 | 

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف ترویج مشارکت حداکثری، ارزیابی عملکرد مجلس گذشته و تعیین شاخص‌های انتخاب اصلح را دو ماموریت دانشگاه‌ها در انتخابات پیش رو برشمرد و گفت: هدف اصلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ترویج مشارکت حداکثری در انتخابات است و در این راستا دانشگاه از هیچ جریان سیاسی در انتخابات جانبداری نخواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ دکتر علیرضا رهایی در نشست با جمعی از کارکنان دانشگاه با موضوع انتخابات پیش رو ضمن بیان این مطلب، مجلس شورای اسلامی را یکی از ارکان مهم حکمرانی و یکی از سه قوه اصلی کشور توصیف کرد و گفت: تجربیات تاریخی دلائلی بر اهمیت و نقش بی بدیل مجلس در حکمرانی کلان کشور و همچنین در نحوه اداره کشور و رفع مشکلات جامعه است. در انتخابات پیش رو، هدف انتخاب نمایندگانی است که دارای شایستگی، صلاحیت، امانتداری، تعهد، وفاداری و ولایتمداری و روحیه خدمت به مردم و کشور باشند.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: نخبگان و افراد آگاه و مطلع لازم است با انتخاب نمایندگان شایسته و متعهد، ایجاد فضای سالم و رقابتی، ارائه پیشنهادات و انتقادات سازنده، حمایت از حقوق شهروندی و ترویج فرهنگ انتخاباتی به تقویت نظام مقدم جمهوری اسلامی و پیشرفت کشور کمک کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: در چهل و چهار سال گذشته مردم با عملکرد دوره‌های مختلف نمایندگان مجلس آشنا شده‌اند و نقاط قوت و ضعف آن‌ها را می‌شناسند. به عنوان مثال مجلس یازدهم با برنامه تحول کلان فعالیت خود را آغاز کرد؛ در زمینه امنیت ملی و سیاست خارجی به قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها در راستای صیانت از منافع کشور، در حوزه فرهنگی قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده، در حوزه آموزش و تحقیقات قانون جهش تولید دانش بنیان و در حوزه‌های عمرانی و رفاه عمومی قانون جهش تولید مسکن و قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار و ده‌ها قانون دیگر تدوین و تصویب نمود که در ارتقای زندگی مردم بسیار اثرگذار می‌باشد.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشگاهیان باید با استفاده از قابلیت‌ها و فرصت‌های خود به عنوان راهبران، الگوها و راهنمایان جامعه، مردم را به مشارکت فعال در انتخابات تشویق کنند چرا که اقشار مختلف مردم، خانواده‌ها، دانشجویان و همکاران، افراد فامیل و دوستان توجه خاصی به نظرات این قشر از جامعه دارند.
دکتر رهایی در پایان به رشد آماری آموزش عالی کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و تاکید کرد: ما در قبل از انقلاب کمتر از ۲۰۰ هزار دانشجو به بیش از ۴ میلیون دانشجو بعد از انقلاب اسلامی رسیدیم رتبه علمی کشور از رتبه ۵۵ به ۱۵ رسیده است. این تغییرات نشان دهنده یک تحول جدی در آموزش عالی کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است. ارتقای نظام علم و فناوری و تأسیس هزاران شرکت دانش بنیان و محصولات با ارزش آن‌ها که تأثیر بی‌مانندی در خودکفائی کشور و بهبود رفاه مردم دارد نمونه‌ای از پیشرفت‌های کشور در اثر قانون‌گذاری مؤثر است.

 
مشاور رئیس دانشگاه  صنعتی امیرکبیر در امور اجرایی:
شرکت در انتخابات یک عمل صالح است



مشاوررئیس دانشگاه در امور اجرایی و فرمانده بسیج کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر، شرکت در انتخابات پیش‌رو را یک عمل صالح دانست و گفت: هر چیزی که دشمنان ما را ناخوشنود کند به این معنی است که عمل صالح انجام دادیم.
دکتر مجید کوه خیل در این نشست، ضمن بیان این مطلب بر ضرورت شرکت در انتخابات پیش‌روی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و گفت: امیدواریم در این انتخابات پیش‌رو با حضورپرشکوه خود یک حادثه عظیمی را رقم بزنیم، در واقع انتخابات یک حادثه گذار نیست بلکه حادثه اثرگذار است و سیلی محکمی برای کسانی که در توهمات خود غوطه ور هستند، وی در ادامه شرکت در انتخابات را یک عمل صالح دانست و تصریح کرد: قرآن می فرمایند هر چیزی که دشمنان ما را ناخشنود کند یعنی عمل صالح انجام دادیم چرا که با شرکت در انتخابات می‌توانیم دشمنان را ناخوشنود و ناامید کنیم.
مشاور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در امور اجرایی خاطر نشان کرد:  دموکراسی یک بحث کلی انتخابات است بر اساس آن  مردم می توانند در سرنوشت خودشان تاثیرگذار باشند. اهمیت انتخابات متناسب با شرایط روز وموقعیت مکانی جامعه است؛ کشوری مثل ایران که ۴۵ سال پیش به نوعی مستعمره ابرقدرت‌های شرق یا غرب بوده امروزه کشوری است که با پایداری دربرابر فشار نظام سلطه به قدرت برترمنطقه تبدیل شده است و با مقاومتی که در سطح جهان دربرابر زیاده خواهان انجام می دهد توازن قدرت در منطقه و دنیا را بهم زده است.
فرمانده بسیج کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات       می فرمایند: حضور پرشور مردم در انتخابات برای ما اهمیت دارد و این حضور پرشور اگر آگاهانه باشد منجر به انتخاب فرد اصلح می شود. به مواردی که می‌توان به اهمیت مجلس ودرراس اموربودن آن توجه داشت نگاه ویژه قانون اساسی است. از ۱۴ فصل قانون سه فصل آن به اختیارات وصلاحیت مجلس مرتبط است یا اینکه از ۱۷۷اصل قانون اساسی ۲۹ اصل آن به موضوع مجلس پرداخته است.
کوه خیل ادامه داد:مجلس شورای اسلامی تنها قوه‌ای است که نمی شود آن را منحل کرد وهیچ سازوکاری دراین خصوص درقانون پیش بینی نشده است و یک نماینده برای مدت ۴ سال نماینده مردم است و امکان جایگزینی برای آن درقانون نیامده است.